Sarah versiering

Wordt jouw moeder of vriendin binnenkort Sarah? Of misschien ben jij het zelf wel! Dan wil je het natuurlijk groots aanpakken. Want 50 jaar is een prachtige mijlpaal die maar één keer voorkomt. In onze webshop vind je diverse artikelen om het thuis - of een andere locatie - feestelijk aan te kleden. Bestel je vandaag, dan heb je het morgen al in huis.

Sarahpop in de tuin

Denk je aan 50 jaar worden, dan denk je automatisch aan Abraham of - in dit geval - Sarah. En denk je aan Sarah, dan zie je een pop voor je die trouw in de tuin zit of bij de voordeur. Heb je zelf al zo'n pop? Prachtig! Het is al een feest op zich om de Sarahpop aan te kleden. De voorpret giert door de aderen. Heb je nog iets extra's nodig? Je kunt onze feestversiering ook gebruiken om de pop leuk mee aan te kleden. Zoals een markeerlint. Of gebruik 'gewoon' een sjerp.

Daarnaast hebben trouwens ook echt artikelen speciaal voor de pop zelf. Denk aan een bolhoed of een masker. Echt een eye-catcher! Je vindt in onze shop overigens nog veel meer leuke feestitems voor in de tuin.


Gepersonaliseerd verjaardagsfeest

Slingers en ballonnen geven al een heel feestelijk tintje. Maar je kunt het nog persoonlijker maken. We hebben daarvoor speciale slingers waar je op kunt schrijven, zoals deze vlaggenlijn. Met krijt kun je op elk vlaggetje een boodschap of een letter kwijt. Kortom: laat je creativiteit de vrije loop. Zo'n vlaggenlijn is gezellig om op te hangen, maar ook erg leuk als cadeau.

Nog een voorbeeld van gepersonaliseerde versiering voor de 50-jarige, zijn onze letterballonnen. Je kunt zelf de letters kiezen om zo je boodschap samen te stellen. De ballonnen zijn eenvoudig met een rietje op te blazen. Aan de boven- en onderkant zit een ringetje, waardoor je de letters kunt ophangen. Vind je die ringetjes storend, dan kun je ze gewoon afknippen. We hebben de letterballonnen in 35cm en 100cm. Tip: combineer ze met de cijferballonnen.


Bestelling en levering

Bestel je vandaag nog voor 17:00 uur? Dan heb je het de volgende dag in huis. Mocht het artikel toch niet helemaal naar wens zijn, dan mag je dat altijd, binnen 14 dagen, weer terugsturen. Lees hier alles over verzending, levering en retourneren.