Meisjes thema's

Binnenkort een verjaardagsfeestje voor je dochtertje? Dan kun je in ons assortiment alles vinden voor de aankleding van een prachtig meisjes kinderfeest. Van uitnodiging tot feestzakjes om de gasten iets leuks mee te geven. Of voor het verpakken van een cadeau voor je kleine meid.

Verschillende thema's voor een meisjes kinderfeest

Wil je het feestje echt typisch meisjes-meisjes aankleden? Of ga je liever voor ietsje stoerders? We hebben ons assortiment kinderfeestartikelen opgedeeld in verschillende thema's. Zo kun je het feest helemaal in het alom populaire Frozen-thema gieten, maar ga voor glitter en glamour en kies voor een prinsessenfeestje.

Niet typisch iets voor meisjes?

Zoek je iets wat niet 'typisch' iets is voor meisjes? Dus liever iets stoerders of - heel modern - genderneutraals? Wat dacht je van een echt heksenthema? Of kijk eens bij onze overige thema's, waar je bijvoorbeeld Buurman en Buurman tegenkomt of Brandweerman Sam. Wat voor feest het ook moet worden, je vindt altijd wel wat in ons assortiment wat er bij past.

Ideeën voor een kinderfeest

Hoe je het feestje voor je dochter ook wilt aankleden, we kunnen je helpen met de meest uiteenlopende feestartikelen. En zo ook voor leuke activiteiten op je feestje. Je hebt vast het hele feest al uitgedacht, maar zo niet: dan kunnen we je misschien helpen met een paar ideeën

Pinata's

Erg populair zijn de pinata's. Pinata's zijn gemaakt van papier mache en kun je vullen met bijvoorbeeld snoep of kleine cadeautjes. Vervolgens is het aan de groep om de pinata kapot te slaan, waardoor de verrassing dus feitelijk letterlijk uit de lucht komt vallen.

Schminken

Heeft je kinderfeest dus inderdaad echt een thema? Dan kan het ook leuk zijn om de kinderen te schminken. Bijvoorbeeld als Mega Mindy. Of ga niet schminken, maar gebruik het als make-up. Van alles mogelijk met een beetje schmink.

Maskers

Geen fan van schmink? Je zou natuurlijk ook een heel kinderfeestje kunnen organiseren waarbij de kids een masker dragen. Of alleen de hoofdpersoon van het feestje. Dan is bijvoorbeeld het feestmasker voor dames misschien echt iets voor je feestje.

Bevestigingsmaterialen

En zoek je nog manieren om de feestartikelen allemaal op te hangen / een plek te geven? Bekijk dan onze bevestigingsmaterialen.

Voor weinig geld je feestje aankleden

Alle artikelen en versiering voor een kinderfeestje zijn bij ons voor weinig geld te bestellen. En vaak heb je het de volgende dag al in huis. Handig, voor als je onverwacht iets te vieren hebt of spontaan je kind wilt verrassen met een soort suprise party! Natuurlijk hebben we ook alles voor een onvergetelijk feestje voor jongens. Je kunt uiteraard ook gaan combineren. In ieder geval wensen we jou en je dochter een prachtig kinderfeest toe!