Jongens thema's

Een kinderfeestje voor je zoon organiseren? Of een ander feestje speciaal voor 'boys'? Vind hier de leukste versiering voor een onvergetelijk, stoer kinderfeest. Bestel vandaag nog voor 17:00 uur en we zorgen dat je alle versieringen morgen al in huis hebt.

Geef je jongensfeest een thema

Giet het feestje voor je zoon in een bijzonder thema en stem de versiering erop af. Grote kans dat je zoon (en iedereen die uitgenodigd is) van voetbal houden. Dan is het natuurlijk erg leuk om de uitnodigingen te versturen in de vorm van een voetbalstadion! Of misschien is hij eerder fan van Super Mario? Of bekijk onze overige thema's.

3 ideeën voor je jongensfeestje

Je hebt misschien al ideeën hoe je het feestje voor junior gaat organiseren. Maar heb je nog wat inspiratie nodig? Dan kunnen we je misschien helpen met 7 ideeën voor een origineel, onvergetelijk feest voor boys (en natuurlijk mogen girls ook meedoen).

1. Maak van je huis een bioscoop

Doe de gordijnen dicht, gooi wat kussens op de grond en zet een leuk filmpje op. Dat scheelt jou geld voor een tripje naar de bios, en eigenlijk is dit ook wel net zo gezellig. Deel limonade uit in een van de leuke, bedrukte bekers van bijvoorbeeld Cars of Super Mario, en leg de hapjes op een van de kleurrijke bordjes en het bioscoopuitje voor de jongens in eigen huis is compleet.

2. Organiseer je eigen Olympische Spelen

Zoek een groot grasveld en organiseer voor je zoon en zijn gasten de Olympische Spelen. De kids nemen het dan tegen elkaar op in allerlei spelletjes als verspringen, een potje voetbal of hinkelen. Houd zelf de scores bij. Na afloop is er de prijsuitreiking voor de 3 die het erepodium mogen beklimmen.

3. Organiseer een fotoshoot

Houd je van fotograferen en houden de kinderen ervan om model te staan? Organiseer dan eens een fotoshoot. Maar maak daar dan ook een hele creatieve fotoshoot van. Haal wat oude kleren erbij, een paar plaktattoos, een ooglapje en de jongens zijn ineens piraten. Een beetje spelen met de verlichting en je kunt prachtige plaatjes maken van de hele club.

Laat ze poseren als piraat of een ander (fictief) figuur, of maak gewoon spontane kiekjes van de jongens die lekker aan het ravotten zijn. Erg leuk om te doen en ook om de foto's door te sturen naar alle ouders. Of print ze uit en doe er een lijstje om heen. Leuke herinnering!

Goedkope versiering voor een kinderfeest

Voor weinig geld kun je het feestje voor je zoon prachtig aankleden. En bestel je vandaag nog voor 17:00 uur? Dan heb je het ook vaak al morgen in huis. Uiteraard hebben we ook prachtige versieringen voor een feestje voor meisjes.