Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

Een koper heeft in beginsel het recht om een bestelling te retourneren. Binnen 14 dagen na ontvangst, kan de koper het artikel(en) retour melden middels het retourformulier. U heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de consument.

Meer informatie over het herroepingrecht kun je vinden op de pagina met Algemene Voorwaarden.

Feestfirma vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Feestfirma in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Feestfirma aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Feestfirma gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Folieballonnen gevuld met helium kunnen niet worden geretourneerd. Als uw bestelling met daarin gevulde folieballonnen te laat wordt bezorgd, kunnen wij dit niet terugnemen. Het aankoopbedrag of verzendkosten hiervoor wordt niet vergoed.