Greep uit ons assortiment Pinata's

Pinata's zijn erg leuk, daar komen steeds meer mensen achter! Natuurlijk zijn ze leuk voor kinderfeestjes maar ook voor jubilea, vrijgezellenfeestjes en leeftijds mijlpalen zijn ze leuk. Feestfirma heeft keuze uit ongeveer 80 verschillende pinata's voor een vaste laagste prijs van EUR 14,95 per stuk. Vul de pinata met cadeautjes en/of snoep, doe de blinddoek voor en meppen maar!

Van elke pinata hebben we een leuke 360 video gemaakt zodat je de pinata van alle kanten kunt bekijken. Zit jouw pinata er niet tussen kijk later nog eens, wij krijgen regelmatig nieuwe modellen binnen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pinata Super ster
Nieuw!

Pinata Super ster

€ 14,95
Pinata Ezel

Pinata Ezel

€ 14,95

Niet op voorraad

Pinata burro

Pinata burro

€ 14,95
Pinata flamingo
Nieuw!

Pinata flamingo

€ 14,95
Pinata stier

Pinata stier

€ 14,95
Pinata tank
Nieuw!

Pinata tank

€ 14,95
Pinata Cars
Nieuw!

Pinata Cars

€ 14,95
Pinata Regenboog
Nieuw!

Pinata Regenboog

€ 14,95
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pinata kopen voor slechts €14.95

De leukste en mooiste pinata's vind je nu bij Feestfirma. Je kunt kiezen uit maar liefst 80 verschillende modellen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Doordat wij zelf importeren kunnen wij alle pinata's aanbieden voor maar €14,95 per stuk.

2 soorten

Alle pinata's zijn handgemaakt met veel oog voor detail en zijn leuk voor groot en klein. De pinata's zijn gemaakt van papier mache en zijn er in 2 soorten, de standaard pinata en de pull pinata. De pull pinata is herkenbaar aan de lange slierten en wordt geopend door één voor één aan de slierten te trekken, voordeel hiervan is dat de pinata heel blijft. De standaard pinata wordt geblinddoekt stukgeslagen met een stok.

Vullen met snoep, confetti en meer

Pinata's worden gevuld met snoep en speelgoed. Daarvoor hebben we complete vulling pakketten en leuke losse vulling zoals stuiterballen, verpakte snoep, confetti en meer. Natuurlijk kun je de pinata ook vullen met eigen snoep of speelgoedjes. Let er wel op dat de ronde vulopening bovenop de pinata 5 cm in diameter is. Het snoep en speelgoed wat je wilt gebruiken als vulling moet hier wel doorheen passen.

Surprise

Wist je dat pinata's ook heel veel worden gebruikt als surprise voor Sinterklaas? Waarom urenlang zwoegen op een surprise als je hiervoor een pinata kunt gebruiken? Zoveel leuke pinata's, er zit voor iedereen wel iets bij. Kijk ook eens even bij overige categorieën om het feest helemaal compleet te maken: feestversiering, ballonnen, helium