Mondkapjes & meer

Bijzondere tijden vragen soms om bijzondere oplossingen. Dit is ook de reden dat Feestfirma zich is gaan bezighouden met de verkoop van mondkapjes. Wij bieden uit voorraad IIR medische en stoffen mondkapjes aan van vertrouwde en bewezen kwaliteit voorzien van de benodigde certificering. Vandaag voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd.

Mondkapjes online kopen

Door de bijzondere omstandigheden heeft Feestfirma een grote voorraad medische mondkapjes en niet medische mondkapjes opgenomen in haar assortiment. Mondkapjes online kopen is anno 2020 ineens niet meer vreemd, omdat we bij het nieuwe normaal (gelukkig) rekening houden met elkaar en snel mondkapjes in huis willen hebben. 

Medische mondkapjes kopen

Bij Feestfirma kun je nu medische mondkapjes kopen, welke wij je nog de volgende werkdag leveren. Zo kun je al medische mondkapjes per 50 stuks kopen, oplopend tot medische mondkapjes per 10.000 stuks. De medische mondkapjes zijn comfortabel, drielaags en hypoallergeen. Deze medische mondkapjes zijn voorzien van oor elastiek en een neusstrip, wat in combinatie met het zachte materiaal zorgt voor een prettig draagcomfort.

Mondkapjes direct leverbaar

Wij leveren uit eigen voorraad, vandaag besteld is dus ook de volgende (werk)dag geleverd! Door rechtstreekse contacten met de fabrikant leveren wij ook nog eens voor absoluut de laagste prijs. Voor aantallen boven de 10.000 stuks doen wij graag een offerte op maat, spoedleveringen zijn eventueel mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Let op: in verband met hygiëne voorschriften is het retourneren van mondkapjes niet mogelijk.