Greep uit ons assortiment Helium

Heliumballonnen zijn inmiddels niet meer weg te denken bij feesten en speciale gelegenheden die wij vieren. Feestfirma maakt het voor iedereen mogelijk om veilig, snel en eenvoudig zelf heliumballonnen te vullen. Draai het kraantje van de heliumtank of heliumfles open en vullen maar, kies hieronder de heliumfles of heliumtank die het best bij jou past. Helium is een niet brandbaar en niet giftig gas. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van helium, bel ons gerust.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Voordeelpakket met 3 heliumtankjes

Voordeelpakket met 3 heliumtankjes

€ 129,95

€ 104,95

Voordeelpakket met 4 heliumtankjes

Voordeelpakket met 4 heliumtankjes

€ 169,95

€ 135,95

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Helium kopen

Helium ballonnen zijn al jaren de meest populaire manier om een feest kleur te geven. Versieringen bij bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag, jubileum of een huwelijk krijgen iets bijzonders wanneer u heliumballonnen in uw kleuren laat zweven. Dankzij de handige heliumtanks en de uitgebreide ballonnen kleurenlijn van Feestfirma is dit snel en eenvoudig te regelen. Het gebruik van de heliumtanks is zo eenvoudig en veilig dat kinderen gerust kunnen helpen met het vullen van de ballonnen, zo begint de feestpret al met de voorbereiding!

Wist u dat heliumgas niet brandbaar, niet giftig, en niet explosief is? Daarnaast zijn de heliumtanks van Feestfirma dankzij een Tüv gekeurd veiligheidsventiel de veiligste in zijn soort. Heeft u nog vragen over het gebruik van helium helpen wij u graag verder.

Wanneer u een helium tank koopt bij FeestFirma wordt deze bij u thuis bezorgd, vanaf EUR 75,00 zelfs gratis. Helium kopen doet u dus bij Feestfirma!

 

Gemakkelijk, veilig én voordelig!