Geboorte versiering jongen

Jullie zijn blij met de geboorte van jullie zoon en dat wil je laten zien. Kies daarom hier de leukste geboorteversiering en tover de kamer, de tuin en de tafel om tot een blauw feest. Kijk lekker rond en kies jouw favoriete geboorte versiering uit.

Versiering voor geboorte van jullie zoon

Hoera, een zoon! Vier de komst van jullie zoon extra door het hele huis te versieren. Het is dan natuurlijk leuk om daarvoor de babyblauwe kleur te gebruiken. Denk aan een opblaasbare ooievaar, ballonnen met ‘it’s a boy’ erop of slingers. Ook een idee is om de naam van jullie zoon uit te spellen met folieballon letters en die ergens op te hangen.
Wil je ook het meteen aan de hele straat vertellen dat jullie zoon is geboren? Pak groot uit met een straatbanier of houd het subtiel met een raamvlag. Maak er echt een gezellige dag van met bijzondere en originele geboorte versieringen.


Gender reveal party organiseren?

Maar voordat jullie zoon deze wereld tegemoet gaat lachen, kun je er ook voor kiezen om een gender reveal party te geven. Na de geslachtsbepalende echo bijvoorbeeld. Leuk om vrienden en familie uit te nodigen, maar ook fijn om de aanstaande moeder te verrassen met een feestje. Zorg voor een spannende reveal party door een grote ballon met confetti en vulling te gebruiken met daarin de kleur van het gender. Voor elk feestje dus een bijpassende geboorte versiering.


Bestel nu, morgen in huis

Creëer het ultieme babyfeestje door het toevoegen van deze versiering op een van de bijzonderste dagen van je leven! Blader in alle rust door ons aanbod geboorte versiering. Bestel je vandaag nog voor 17:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je morgen je artikelen in huis hebt. Mocht je nog vragen hebben over verzenden, bezorging en retourneren? Je mag altijd even contact met ons opnemen. Of bekijk of jouw antwoord tussen de veelgestelde vragen (met antwoorden) staat.