Gender reveal party

Steeds meer mensen houden een gender reveal party om het geslacht van hun kindje bekend te maken aan familie en goed vrienden. Zo'n feest is natuurlijk nog leuker met mooie roze en blauwe versiering en andere reveal gadgets. Kijk daarom rustig rond en kies jouw leukste items uit.

Gender reveal party artikelen kopen

Er is altijd een reden om iets te gaan vieren. En dankzij de trends in de Verenigde Staten hebben we daar nu ook de gender reveal party bijgekregen. Dit bijzondere feestje organiseer je wanneer je aan je familie, kennissen en vrienden wil laten weten wat het geslacht wordt van jullie baby. Dit is vaak iets waar iedereen ontzettend benieuwd naar is en daarom is het een leuk iets om de spanning op te bouwen richting het onthullen van het geslacht. Er zijn verschillende manieren om het geslacht bekend te maken en daarvoor hebben we bij Feestfirma verschillende producten om dit leuker te maken dan het al is.

Tegenwoordig is het niet meer gebruikelijk om over de telefoon aan familie en vrienden te vertellen wat het geslacht wordt van jullie baby. Althans, dit is hoe het in de VS is ontstaan. De babyshower kennen we al en tegenwoordig komt daar dus de gender reveal party bij rechtstreeks uit de VS. Het is ook eigenlijk ontzettend leuk om op spectaculaire wijze bekend te maken of het een jongen of meisje wordt. Je kunt het zo groot en uitgebreid vieren als je zelf wilt!
Op dit bijzondere feestje is het leuk om opa's, oma's tantes, ooms en vrienden en familie uit te nodigen. Deze mensen zullen het net zo spannend vinden als jullie in het begin deden. Het doel van de gender reveal party is dus om het op zo'n uniek mogelijke manier bekend te maken wat het geslacht wordt van jullie baby. Bij feestfirma hebben we verschillende artikelen in de juiste kleuren om dat feest compleet te maken. Denk aan roze artikelen voor een meisje en blauwe voor een jongen.

Gender reveal party voor iedereen?

Om het extra spannend te maken voor iedereen is het een leuk idee om de verloskundige het geslacht door te laten geven aan iemand die aan de slag gaat met de versiering. Zo is het voor iedereen inclusief jullie zelf die aanwezig zijn op de gender reveal party een bijzonder moment om samen bij stil te staan. 

Vanuit ons assortiment met gender reveal party artikelen kunnen jullie een goede keuze maken aan artikelen die niet moeten ontbreken op de dag van onthulling. Om het feestje mooi aan te kleden is het leuk om de artikelen te combineren met bijvoorbeeld ballonnen, confetti of andere feestversiering.

Als je gender reveal party artikelen voor 17:00 besteld bij Feestfirma dan heb je deze vaak al de volgende dag in huis! Voor meer info of vragen over de producten raden we je aan om contact op te nemen met ons! We helpen je graag.