Babyshower

Heb je binnenkort zelf een babyshower te vieren of wil je een vriendin die een kindje verwacht verrassen? Op deze pagina vind je allerlei leuke versieringen voor het aankleden van een geslaagde babyshower. Voor meer versiering kun je natuurlijk ook even kijken bij geboorte meisje of geboorte jongen, hier vind je leuke items die je ook voor jouw babyshower kunt gebruiken.

De aankleding van het kraamfeestje

Je kunt op zoveel manieren de babyshower vorm geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het kraamfeestje in een thema te gieten. Of kiezen om alles in babyblauw of babyroze aan te kleden. Erg leuk is het dan om je bezoek al bij de deur een warm welkom te geven met een roze of blauw loper.

En vaak zijn het ook de kleine dingen in het leven die het meeste indruk maken. Geef je vriendin daarom een klein geschenkdoosje cadeau tijdens de babyshower. Ook deze vind je in het roze en in het blauw. Of gebruik dit doosje voor de uitnodiging.

Oorsprong van de babyshower

Oorspronkelijk komt de babyshower uit India, maar in Amerika gebruiken ze de term 'babyshower' vooral. Een Nederlandse benaming is er niet echt voor. Misschien komt 'kraamfeest' er nog het dichtst bij in de buurt. Maar ook hier noemen deze uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie dus gewoon een babyshower.

Het feestje is van oorsprong bedoeld om de zwangere te verrassen en in het zonnetje te zetten. In de regel wordt een babyshower georganiseerd in de 7e maand van de zwangerschap, omdat dan de aanstaande moeder zich met een mooie dikke buik ook echt zwanger voelt maar nog wel mobiel is.

Feestartikelen bij Feestfirma

Je feestartikelen heb je morgen al in huis als je vandaag voor 17:00 uur besteld. En ben je onverhoopt toch niet tevreden? Geen probleem. Binnen 14 dagen kun je het gewoon weer naar ons terugsturen en krijg je je geld terug.