Greep uit ons assortiment Cijfers folieballonnen Animal

Hoe leuk is het om uw boodschap uit te drukken in een cijfer, wat tegelijkertijd een dier is. Het kan met onze foliebalonnen 'Animal'. Deze luchtige dierenvriendjes zijn 100 cm hoog en kunt u zelf opblazen met lucht of helium. Maar we kunnen ze ook voor u vullen met helium.

Folieballonnen cijfers 'Animal' opblazen

Folieballonnen kunt u opblazen met lucht of helium. Kiest u voor lucht, dan kunt u daarvoor uw eigen longen gebruiken of een ballonpomp. Dat laatste raden we zeker aan, aangezien deze dierenballonnen 100cm hoog zijn. En daar gaat dus best veel lucht in.

Misschien ook nog wel leuker is om ze te vullen met helium. Dan kunt u ze natuurlijk overal plaatsen omdat ze zo mooi zweven. U kunt de ballon zelf vullen met helium (met een helium tankje) of laat ons dat voor u doen.

Jarenlang plezier

Met helium gaan folieballonnen wekenlang mee. En beginnen ze te zakken? Dan kunt u ze gewoon wat bijvullen en kunt u nog langer van de folieballon genieten. En als u ze na het feest laat leeglopen, kunt u de ballon gewoon volgend jaar of bij een volgend feest weer gebruiken. Zo heeft u er eigenlijk jarenlang plezier van.

Leeg laten lopen en bewaren

Met het rietje waarmee u de ballon mee opblaast, kunt u de ballon ook laten leeglopen. Dit om de ballon een volgende keer weer te kunnen gebruiken. Het rietje steekt u dan zo ver mogelijk door het ventiel de ballon in. Druk zachtjes op de ballon en laat de lucht of helium ontsnappen.

Ook leuk:

Ze zijn wel erg leuk hè, die 'Animal' folieballonnen. Maak dan ook eens kennis met onze Walking Balloons. Dat zijn ook ballonnen in de vorm van een dier, maar nu hebben ze ook pootjes. Met het touwtje kunt u de panda, zebra of zelfs een dino uitlaten. Niet omdat ze dan gaan lopen, maar uiteraard zweven.

Bezorgen en leveren

Bestelt u vandaag voor 17:00u uw favoriete dierenvriend? Dan zorgen wij dat u hem morgen al in huis hebt. Tenzij u op een zaterdag of zondag bestelt, dan wordt het dinsdag dat u uw pakketje hebt. Let wel: heeft u de folieballon mét helium bij ons gekocht? Dan kunt u deze niet retourneren. Heeft u ondertussen nog vragen? Bel ons dan op 058 280 2888.