Greep uit ons assortiment Folieballonnen

Iedereen is gek op folieballonnen, wij in elk geval wel. Wij hebben zo ontzettend veel soorten, voor elke gelegenheid hebben wij meerdere soorten beschikbaar. Van huwelijk of receptie tot een verjaardag of aankleding voor winkels of restaurants. Folieballonnen zijn leuk voor eigen gebruik maar ook geweldig om weg te geven, reken maar op enthousiaste reacties als je binnenkomt met zo'n stijlvolle en vrolijke folieballon. Onze folieballonnen zijn van Europees fabricaat dus de best mogelijke kwaliteit. Het voordeel van folieballonnen is dat ze lang mee gaan, dat kan variëren van een week tot enkele weken. Als je de folieballonnen bijvult met helium misschien zelfs maanden. De folieballonnen kunnen ook worden gevuld met lucht m.b.v. een handpompje of een rietje maar het mooiste effect krijg je door ze te vullen met helium omdat ze dan gaan zweven. Vul je de folieballonnen met lucht dan zul je deze moeten ophangen of ergens aan vastmaken.

De meeste folieballonnen kunnen ook door ons gevuld met helium worden verstuurd. Let op, een gevulde folieballon kan niet worden geretourneerd.

De grootste selectie folieballonnen leverbaar in diverse vormen, maten en kleuren tegen de best mogelijke prijzen. Folieballonnen letters, folieballonnen cijfers in vele kleuren. Folieballonnen rond, stervormig en in hartvorm in vele kleuren, alles direct uit voorraad leverbaar. Creëer zelf de mooiste effecten met de sfeervolle folieballonnen in combinatie met bijvoorbeeld bijv. latexballonnen, sierlijke ballongewichtjes en LED verlichting. Deze stijlvolle folieballonnen worden steeds bekender en populairder omdat ze voor zo veel gelegenheden te gebruiken zijn. Niet alleen voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijksfeesten maar ook voor winkel-, horeca- en theateraankleding. Deze folieballonnen zijn van uitstekend Europese fabricaat tegen een prijs die u nergens anders terugziet. Folieballonnen kunt u vullen met helium of lucht, gevuld met helium gaan ze zweven.