Bengaals vuur

Bengaals vuur, ook bekend als stadionfakkels wordt veel gebruikt als sfeeracties bij sportwedstrijden met name bij voetbalwedstrijden. Dit Bengaal vuur is van uitstekende kwaliteit en dus veilig en beschikt over een grote heldere vlam. Maar ook bij bijvoorbeeld trouwerijen wordt dit Bengaals vuur steeds vaker gebruikt.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bengaals vuur bij Feestfirma

Voor iets meer dan 3 euro heb je je eigen bengaalse stadionfakkel. 50 seconden lang kun je genieten van een prachtig vuurspel. Wil je meer fakkels kopen? Dan verlagen wij de prijzen. Zo kost 1 fakkel je €3,50. Koop je er 5? Dan betaal je €3,25 per stuk. Dat scheelt toch weer! En het is natuuurlijk ook mooi om verschillende kleuren te kopen. Misschien wel de kleuren van je favoriete voetbalclub.

Bengaalse fakkels mag je elke dag afsteken

Bengaals vuur valt qua vuurwerk in categorie 1. Dat houdt in dat je het hele jaar door mag afsteken. Ook geeft de categorie aan dat de stadionfakkel bijna niet gevaarlijk is en zelfs binnenhuis gebruikt kan worden. Het geluidsniveau is wat bengaals vuur oplevert is minimaal, dus mensen om je heen zullen daar geen last van hebben.

Veilig vuurwerk, maar let wel op

Dat deze stadionfakkels dus vrij veilig zijn, wil niet zeggen dat je tijdens het opsteken / gebruiken niet hoeft op te letten. Het is nog altijd vuur wat je bij je houdt, en de temperatuur daarvan kan oplopen tot over de 1000 graden. Feitelijk meer dan een gewone vlam van een kaars. Houd de fakkel bij en na het afsteken zo ver mogelijk van je lichaam en let ook op de veiligheid van anderen. Alleen dan kan iedereen genieten van de sfeer van bengaalse fakkels. Neem ook eens een kijkje bij ons overig partyvuurwerk