Wensballonnen

Feestfirma heeft wensballonnen in veel verschillende soorten, kleuren en maten maar al onze wensballonnen hebben één ding gemeen: ze zijn van goede kwaliteit. Wensballonnen kunnen op elke feestje gebruikt worden! Ze zijn daarom een veilig en plezierig alternatief voor vuurwerk. Als er wat te vieren valt dan mogen de wensballonnen ook zeker niet ontbreken op het feestje. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen op veel plekken gebruikt worden. Bij Feestfirma hebben we wensballonnen die voldoen aan de eisen om je verjaardag, huwelijksfeest, kinderfeestje of ander feest om te toveren tot een bijzonder moment. U kunt uw wens opschrijven op de ballon en vervolgens laten opstijgen. De wensballon is voorzien van een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing en veiligheidsvoorschriften. Kijk snel verder op onze pagina met een groot aanbod aan ballonnen voor elk geschikt feestje. We staan graag voor je klaar mocht je vragen hebben over het gebruik van een wensballon van Feestfirma.

Een wens doen met een wensballon van Feestfirma!

Zonder overdrijven kunnen wij zeggen dat Feestfirma wensballon van hoge kwaliteit aanbiedt. In verschillende kleuren beschikbaar en te gebruiken op een feestje, trouwerij of ander bijzonder moment. 

Wensballonnen oplaten, iets heel bijzonders voor o.a.: oud en nieuw, bruiloften, verjaardagen, feestjes, festivals en herdenkingen. Schrijf uw wens op de ballon en laat deze opstijgen. Voorzien van een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing en veiligheidsvoorschriften. Na aanpassingen aan de wensballon is een verkoopverbod wat sinds 2009 ingesteld is weer opgeheven waardoor de wensballon weer gebruikt mag worden voor bijzondere momenten! De wensballon voldoet volledig aan de eisen van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) en is officieel toegelaten door het ministerie van VENW/IVW en Defensie. Je kunt de wensballonnen dus veilig gebruiken. De wensballonnen die je bij Feestfirma besteld worden vaak de volgende dag al bezorgd als deze voor 17:00 besteld zijn. Bij ons is het zeer eenvoudig om wensballonnen en andere accessoires te bestellen om je feest echt bijzonder te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt over het product of meer informatie wilt hebben. 

Neem snel een kijkje in ons assortiment met wensballonnen in verschillende kleuren! Alvast veel plezier met het aankleden van je bijzondere moment of feestje!

Ben je op zoek naar heliumballonnen en andere ballonnen? Dan kunnen wij je ook voorzien van heliumtankjes en ballonnen die gevuld kunnen worden met helium. Deze ballonnen hebben een langere zweeftijd wat voor extra lang plezier zorgt bij de festiviteiten. Helium ballonnen blijven ongeveer 12 tot 14 uur goed zweven. Hierna wordt het stijgende vermogen minder en zijn ze vergelijkbaar met een met lucht gevulde ballon. Kijk hiervoor op onze productpagina met ballonnen

Maak een wens en stuur hem mee met een wensballon van Feestfirma!