Pinata jongens

Speciaal voor jongens (en natuurlijk voor meisjes die ook van dingen als auto’s en piraten houden) hebben we een mooi aanbod pinata’s. Leuk voor een feestje met een stoer tintje. Hang de pinata in het midden van de kamer en laat alle gasten een keer met een stok op de pinata slaan. Vervolgens regent het heerlijk snoepgoed of kadootjes.

Stevig gebouwde pinata’s voor stoere jongens en meiden

Alle pinata’s die je hier in ons assortiment vindt zijn stevig gebouwd. Dus een sterke jongen en meid moet er flink wat klappen op geven voordat de pinata zijn verrassingen prijs geeft. Je kunt de pinata zelf vullen met eigen kadootjes of bestel ze meteen bij ons. Of misschien bestel alleen de confetti voor het extra feest element.

Piraten, schatkisten en auto’s

Heeft het feest een bepaald thema? Of is de hoofdpersoon van het feest fan van bijvoorbeeld Verstappen of helemaal wild van piraten? Je vindt altijd wel een pinata die bij het thema past. Denk aan een piratenvlag of een heuse schatkist. Met dat laatste zou je misschien zelfs nog een schatkaart kunnen maken dat leidt naar de pinata schatkist. Voor alle racewagen liefhebbers hebben we een speciale F1 wagen die je kunt vullen met snoepgoed, confetti of overige kadootjes. Kijk ook eens tussen de diverse vullingen