Greep uit ons assortiment Ronde Ballonnen

Iets te vieren? Dan is de feestvreugde natuurlijk pas compleet met ballonnen. Ronde ballonnen passen dan ook bij alle feestelijk gelegenheden. We hebben ze dan ook in meer kleuren dan de regenboog zelf. Bekijk hieronder ons assortiment. Voor een paar euro heeft u al een heel setje om helemaal vrolijk van te worden.

Ronde ballonnen met en zonder bedrukking

Naast de vele kleuren vind je in ons assortiment ook ronde ballonnen met bedrukking. Bijvoorbeeld met cijfers. Leuk als iemand een bepaalde respectabele leeftijd heeft bereikt.

Of wanneer je al zoveel jaar samen met je geliefde bent. Maar we hebben de bedrukte ballonnen ook gewoon met een leuk, lief motiefje. Voor als een leeftijd of aantal jaren geen rol speelt.

Confetti ballonnen

Het leuke aan ballonnen is dat je ze kunt laten knappen. Nog leuker wordt het als ze gevuld zijn met confetti! Hang de ballonnen dus lekker hoog op (bijvoorbeeld door ze te vullen met helium) en knallen maar!

Ballonnen van Sempertex

Sempertex is groothandel en maker van hoge kwaliteitsballonnen. En dat doen ze al sinds 1938. Daarnaast zijn de Sempertex ballonnen ook nog eens milieuvriendelijk, duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar.