Thema ballonnen

Geboorte? Of viert je zoon / dochter al zijn eerste verjaardag? Of wil je gewoonweg je grote liefde de liefde verklaren? Met een thema-ballon kun je de gelegenheid extra feestelijk aankleden. De thema-ballonnen zijn gemaakt van folie. Dat maakt dat ze van sterkere kwaliteit zijn dan de 'gewone' latex ballonnen.

Diverse figuren thema-ballonnen

We hebben enkele thema's al voor je samengesteld, voor welke je een ballon kan gebruiken. De meeste hebben betrekking op verjaardagen. Natuurlijk kun je de ballonnen voor elk gewenst doel / thema gebruiken.

Helium voor het mooiste effect

De ballonnen kun je vullen met (je eigen) lucht of helium. In het eerste geval kun je er ook speciale luchtpompjes voor gebruiken. Helium geeft echter wel het mooiste effect. Doordat de ballonnen gaan zweven kun je ze overal plaatsen. Tegen het plafond, maar ook op de tafel als je het lint - wat onderaan de ballon hangt - ergens aan bevestigt.

Als je helium gebruikt, kun je ook langer genieten van de ballon. Hij blijft langer (goed) vol

Optioneel: wij vullen de ballon voor je

Wil je meteen de ballon kunnen gebruiken, zonder dat je eerst ze nog moet opblazen? Laat ons je dat werk uit handen nemen. We vullen je gekozen thema-folieballon met helium en zo krijg je 'm dus gevuld en al thuis. Handig als je dus geen zin of tijd hebt om de ballon(nen) te voorzien van lucht of helium.

Tip: leuk als cadeau!

Wie zegt dat je ballonnen alleen moet gebruiken als decoratie van een feestje? Geef een ballon eens cadeau! Bijvoorbeeld omdat je iets belangrijks wilt delen en de ballon daarbij je verhaal extra kracht bijzet. Of misschien wil je iemand verrassen met een safaritrip, en ga je dat vertellen met de folieballon in de vorm van een leeuw of olifant. Je kunt de ballonnen ook voor je pasgeborene kopen, als (tijdelijke) decoratie van zijn/haar kamertje.

Thema-ballonnen met elkaar combineren

We hebben een erg ruime collectie aan (folie)ballonnen en overige feestartikelen. Je kunt volop combinaties maken. Ook leuk is om letter- en/of cijferballonnen te gebruiken.