Vormen folieballonnen

Hier kunt u kiezen uit een groot assortiment aan diverse soorten decoratieve folieballonnen. Met deze stijlvolle folieballonnen maakt u zelf en eenvoudig de mooiste balloncreaties. Deze folieballon in diverse soorten, maten en kleuren zijn zeer geschikt om te combineren met bijvoorbeeld de folie cijfer- en letterballonnen maar ook met bijvoorbeeld de gewone latexballonnen.

3 verschillende vormen folieballonnen

Even heerlijk romantisch uitpakken? Dan doet een hartvormige ballon het altijd goed. We hebben ze in groot (90 cm) en iets kleiner (45 cm). Naast de harvormige folieballon, kun je ze eventueel ook nog combineren met de ster en de ronde vorm (en kies uit de verschillende kleuren).

Hoe de decoratie folieballon opblazen?

Je kunt de folieballon zelf opblazen, maar we begrijpen dat dat niet altijd handig is. Zeker niet als je veel ballonnen moet opblazen en je niet veel / extra mankracht hebt. Daarom zijn er luchtpompjes, of ga voor helium.

Een knoopje maken in de ballon is niet nodig; ze hebben namelijk een zelfsluitend ventiel. Nog een voordeel van het feit dat ze zelfsluitend zijn: je kunt de ballon ook weer laten leeglopen en opnieuw gebruiken.

Optie: wij vullen de ballon voor je

Heb je eigenlijk helemaal geen tijd om de ballonnen op te blazen? Laat het dan gerust aan ons over. Wij vullen ze dan met helium voor je en doen ook alvast een lintje om de ballon. Zo krijg je ze dan thuisgestuurd

Hoe folie ballon ophangen?

Aan de bovenkant van de ballon is geen bevestingsmogelijkheid, zoals je wel ziet bij bijvoorbeeld de letters en de cijfers. Maar als je ze vult met helium krijg je eigenlijk wel het mooiste effect. Je kunt ze zo op elke plek hangen.

Combineer de vormen met letters en cijfers

Maak het feest of andere gelegenheid compleet en combineer met letter- en cijferballonnen. Kun je het niet uitdrukken in woorden of getallen? Kijk dan eens of er een passende emoji voor je is.

Folieballonnen met helium en warmte gaan niet samen

De vormballonnen zijn prachtig voor elke gelegenheid en zowel binnen als buiten te gebruiken. Let er wel op dat een folieballon, wanneer deze gevuld is met helium, en hitte geen vrienden zijn. Helium zet uit als de ballon heet wordt. En terwijl helium meer en meer gaat uitzetten, geeft folie weinig tot niet mee. De ballon ontploft (knapt) uitenindelijk. Bewaar de gevulde ballonnen dus liever niet op plaatsen die warmte vasthouden, denk aan een auto in de brandende zon.

Bestellen, bezorgen, retourneren

Bestel je vandaag voor 17:00u? Dan doen we meer dan ons uiterste best om je pakketje morgen bij je te bezorgen. Betalen kan op verschillende manieren, zoals de alom bekende iDeal. Liever eerst je ballon bekijken en dan betalen? Ook prima. Achteraf betalen kan bij ons met Afterpay.

Niet helemaal tevreden met je bestelling? Dat kan gebeuren. Je hebt 14 dagen na ontvangst om het aan ons terug te sturen. Let op: heb je een met helium gevulde folieballon besteld? Dan kan dat niet worden geretourneerd.